İSTANBUL / BEYOĞLU - Beyoğlu Tersane-i Amire Anadolu Lisesi

Panoyu hazırlayan öğrenciler EREN TAMAÇ, AHMET EFE ERGUN

May

Kültür Edebiyat Kulübünün hazırladığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü panosu.

Panoyu hazırlayan öğrencilerimiz Zehra Tonuş , Eyüp Torak, Zeynep Gündüz, Elif Nur Aksu 'ya ve danışman öğretmenimiz Zeynep Kurt 'a teşekkür ederiz.

May

İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İstanbul Dijital Sanat Festivali’nin IV. Edisyonuna öğrencilerimiz ile katıldık.

May

Okulumuz Rehberlik Servisinin öğrencilerimiz ile sınıfta yaptığı çalışmalardan kareler.

May

OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ VEDAT TAMUR VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU RESİM SERGİSİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

KUT'ÜL AMARE ZAFERİ VE HİLAL-İ AHMER PROGRAMINI HAZIRLAYAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

23 NİSAN PANOSU

HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Turizm haftası

Hazırlayan kişiler 12/E sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz

Yaren Lortoğlu

Zehra Tonuş

Kader Kıvık

Başak Yıldırım

Nis

1-7 MAYIS BİLİŞİM HAFTASI PANOSUNU HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

EYLÜL KARAKUŞ, HİRA NUR ACISU, AZRA KÖYMEN RÜMEYSA ŞEVVAL COŞAR, EBRU YANAŞ, SELEN KEÇECİ, ZEYNEP BEYZA YETGİN

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Programdan sorumlu öğretmenlerimiz ve görevli öğrencilerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Tarih öğretmeni Gülsüm Gül eşliğinde, 12. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu Zamanda Yolculuk Sergisi okulumuzun giriş katında sergilenmektedir. Emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

BEYOĞLU KIZILAY EKİBİ 18.04.2024 TARİHİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE AFET EĞİTİMİ SEMİNERİ VE ÇADIR KURMA EĞİTİMİ VERDİ. KENDİLERİNE VERDİKLERİ DEĞERLİ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

ORMAN HAFTASI PANOSUNU HAZIRLAYAN

Yaren Lortoğlu 12/E

Başak Yıldırım 12/E

Kader Kıvık 12/E

Zehra Tonuş 12/E

Zeynep Çufacı 12/J

10/A sınıfından

Leyla Türkmen ve Elif Akpınar

ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Kültür Edebiyat Kulübü ve Kütüphane Kulübünün ortak etkinliği Kitap Sergisi.

Hazırlayan öğrenciler:

12- F sınıfından; Elif Kaya, Zehra Hayrünnisa Ceng, Zeynep Demirel, İlknur Örnek, Fatma Nur Karakurt, Asel Nisa Yılmaz, Elif Naz Korkmazer, Zeynep Güven

12 C sınıfından; Şerife Kılınç, Yeldanur Bayrakdar, Aybike Albayrak, Zeynep Arslan

Bu güzel sergide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Şehitler Haftası pano çalışmasına emek veren öğrencilerimiz Elifsu ÇELEBİ, Buket KARABACAK ve Zeynep ARSLAN'a teşekkür ederiz.