Nis

Kültür Edebiyat Kulübü ve Kütüphane Kulübünün ortak etkinliği Kitap Sergisi.

Hazırlayan öğrenciler:

12- F sınıfından; Elif Kaya, Zehra Hayrünnisa Ceng, Zeynep Demirel, İlknur Örnek, Fatma Nur Karakurt, Asel Nisa Yılmaz, Elif Naz Korkmazer, Zeynep Güven

12 C sınıfından; Şerife Kılınç, Yeldanur Bayrakdar, Aybike Albayrak, Zeynep Arslan

Bu güzel sergide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Şehitler Haftası pano çalışmasına emek veren öğrencilerimiz Elifsu ÇELEBİ, Buket KARABACAK ve Zeynep ARSLAN'a teşekkür ederiz.

Nis

Kültür Edebiyat Kulübünün hazırladığı Dünya Tiyatrolar Günü panosunu hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Panoyu hazırlayan öğrenciler;

11-C Rozerin Dursun

11-C İlayda Alice Parmak

11-C Rümeysa Acar

11-C Elif Demir

Nis

Kültür Edebiyat Kulübü ve Kütüphane Kulübünün ortak etkinliği Kütüphane Haftası pano çalışmasını yapan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Panoyu hazırlayan öğrenciler;

12C Semih Hamza Pural

12C Ebru Budak

12C Mert Eren Yiğit

12C Salih Dinç

12C Emin Efe Erdil

12C Reşit Üstüner

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü Kutlu Olsun.

Nis

1-7 NİSAN KANSER HAFTASI KAPSAMINDA PANO HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ EYLÜL İREM FIRAT, PERİHAN KILIÇ, HEVİDAR ENÜK, BERFİN FEYZA CAN'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz 12-F öğrencilerinden Kerem ÖZKAN;

İstanbul makaralı yay erkek bireysel birincilik

İstanbul makaralı yay erkek takım birincilik

Türkiye makaralı yay erkek takım birincilik

Türkiye makaralı yay erkek under 21 takım birincilik madalyası kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

ÇEDES projesi kapsamında okulumuz DKAB öğretmeni Mürüvvet Balıkçı öncülüğünde öğrencilerimizle iftar programı düzenlenmiştir.

Cumhuriyet Dönemi Halk ozanımız Aşık Veysel 'i ölüm yıldönümünde Kültür Edebiyat Kulübünün hazırladığı panoyla andık.

Panoyu hazırlayan öğrenciler 12 F sınıfından: Senanur NAS

Zeynep GÜVEN

İlknur ÖRNEK

Zeynep DEMİREL

Elif KAYA

Elif Naz KORKMAZER

Asel Nisa YILMAZ

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında, Kent Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Pınar Tuna 'yı okulumuzda ağırladık. Sayın hocamıza

Türk'ün Özü Akif'in Sözü temalı sunumu ve değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Kültür Edebiyat Kulübü 'nün hazırladığı Dünya Şiir Günü panosu.

Öğrencilerimiz; Elif Su Çelebi, Büşra Nur Gülbahar, Fatma Erva Nigerze, Büşra Gökçe, Buket Karabacak, Sudenaz Sü, Zeynep Arslan'a teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programını hazırlayan Tarih öğretmenimiz Özge Acar ve öğrencilerimize vermiş oldukları emekler için teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal marşının kabulü. Hazırlayan Fizik öğretmeni Betül Zengin, 12-H sınıfından Sevim Berra Sarıhan, Mina Hacıköylü,Burcu Işıloğlu, Ayşegül Balcı ve Barış Kul.