Bilim ve teknoloji haftası panosu. Hazırlayanlar Kimya öğretmeni Gizem Gedik Fizik Öğretmeni  Betül Zengin. Hazırlayan öğrenciler 9-B sınıfından Naz Mısırlıoğlu, Ecrin Fatma Demir, Selen Özkanlı

OKULUMUZUN ÇEVRE KORUMA KULÜBÜNDEN OLAN 12/E SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN OLUŞTURDUĞU KAPAK VE PİL TOPLAMA PROJESİ. ÖĞRENCİLERİMİZE DUYARLILIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programını hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Zeynep KURT'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü programını hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Elif TERZİ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

8-14 MART BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI KUTLU OLSUN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için resim sergisi hazırlayan öğrencilerimiz Zelal Karakaşlıoğlu,Kevser Temizoğlu,Şueda Hıdır,Yaren Hırkalı,Fatmagül Göze,Nefise Özen,Zeynep Erva Gür,Mahmud Çatuk,Ali Özcan Ak,Rümeysa Öztürk,Duru Yeniad'a teşekkür ederiz.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PANOSUNU HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

1-7 MART TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN YEŞİLAY HAFTASI İLE İLGİLİ PANO ÇALIŞMASINDA EMEĞİ GEÇEN VE RESİM SERGİSİNE KATKIDA BULUNAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ KIZILAY KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNİN DARÜLAZECE ZİYARETİNDEN KARELER

OKULUMUZUN KIZILAY KULÜBÜ FAALİYETLERİ

• BAHÇE TEMİZLİĞİ FARKINDALIK ÇALIŞMASI
  • ÇEVRE TEMİZLİĞİ
  • ENGELLİLER ETKİLİ İLETİŞİM ORYANTASYON ÇALIŞMASI

ETKİNLİKLERE KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZUN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU BURSA KÜLTÜR GEZİSİ

12-B sınıfından

Elif Rana Sivritepe

Dilara Cingöz

Ali Emre Çakıroğlu'na teşekkür ederiz.

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Piripaşa Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzun Rehber öğretmeni Zeynep Cansu Elifoğlu ve mentör öğrencilerimiz okulumuzu tanıttılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Beyoğlu Müftülüğü Taksim Camii İmam Hatibi Hasan Akıntaş, Beyoğlu Müftülüğü Şahkulu Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Savurmak, Beyoğlu Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Fatih Sultan Mucahitler Kız Kuran Kursu öğreticileri İlknur Umur ve Hilal Aydın Akbay okulumuzu ziyaret ettiler. Yapmış oldukları bu değerli program için kendilerine teşekkür ederiz.