Beyoğlu Kaymakamımız Can AKSOY , Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin BAĞCI ve Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Metin ALBAYRAK okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzda yapılan Ayak Tenisi Turnuvası'nda öğrencilerimizi izlediler. Öğretmenlerimiz ile sohbet ettiler.  Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

OKULUMUZ REHBERLİK ÖĞRETMENİ EVREN  9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KAYGI İLE NASIL BAŞA ÇIKABİLECEKLERİ KONUSUDA SUNUM YAPTI. REHBERLİK SERVİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Değerli öğretmenimiz Sibel Ayhan ve okulumuzun Sivil Savunma ve Afet Hazırlık Kulübü öğrencileri İstanbul AFAD Birlik Merkezine gezi düzenlediler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında İklim Değişikliği konulu sunum çalışmasını hazırlayan öğretmenimiz Dr. Gizem Gedik ve öğrencilerimiz Perihan Kılıç, Hevidar Enük, Sevim Berra Sarıhan, Sudenur Köse, Işıl Ataman, Merve Güler, Rabia Kocagöze'e teşekkür ederiz.

Şbt

6 ŞUBAT 2023'te 11 ilimizde meydana gelen depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Liselerde Bilim Uygulaması

İklim Değişikliği Pano Çalışmasını  hazırlayan Kimya öğretmenimiz Gizem Gedik ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KARNE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. DÖNEM BOYUNCA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERDE BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI VE KATILIM BELGELERİ VERİLMİŞTİR.

Ock

ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZ BEYOĞLU İLÇE 4. SÜ OLARAK FİKSTÜRÜ TAMAMLADI. MADALYALARI İLE OKULUMUZU GURURLANDIRAN TÜM TAKIMA TEŞEKKÜR EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ock

DÖNEM SONU SOSYAL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TARİH ÖĞRETMENİMİZ FATİH MEHMET KOLPAR EŞLİĞİNDE TÜRKİYE İŞ BANKASI RESİM HEYKEL MÜZESİ ZİYARET EDİLDİ. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Dönem sonu Sosyal Etkinlikler kapsamında 2. günde okulumuzda yapılan 'Kahos Oyunu' etkinliğinden kareler

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının 15-19 Ocak tarihleri arasında yapılacağını ilan ettiği "Sosyal Etkinlikler" kapsamında okulumuzda yapılan 'Ben Kimim? Oyunu' etkinliğinde kareler.

Ock

Türk Kızılay Genç Beyoğlu ile kontak kurarak çalışmaları hakkında okulumuzda sunumlar yapmalarını sağlayarak gençlerimizi yardımsever organizasyonlarda yer almaları konusunda bilinçlendiriyoruz. Kızılay Kulübünden sorumlu Oya Avcı öğretmenimiz ile sorumlu öğrencimiz Buket Karabacak'a teşekkür ederiz. Ayrıca pano çalışması yapan öğrencilerimiz Hazırlayanlar Taybet Akan ve  Perihan Kılıç'a çalışmaları için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun 12. sınıf öğrencileri ile Rehberlik öğretmenimiz Zeynep Cansu Elifoğlu eşliğinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen 'Üniversite Tanıtım Günleri' ne katıldılar.

Ara

Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eğitimci Yazar Sayın Mustafa Uslu 'yu , okulumuzda ağırladık.

Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte yazarımızın "Hakkın Sesi Mehmet Akif" adlı kitabı ekseninde Milli Şairimizi bir de Sayın Hocamızdan dinledik. Etkinliğimizin ikinci bölümünde yazarımız kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladı.

Sayın Hocamıza bu güzel söyleşi için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

PROF. DR. CEMİL TAŞCIOĞLU ŞEHİR HASTANESİNDEN ORGAN VE DOKU NAKLİ KOORDİNATÖRÜ KÜBRA KARANALBANT ORGAN BAĞIŞI VE ORGAN NAKLİ HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZE SUNUM YAPTI. KENDİSİNE VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.